%95 DİKEY ENTEGRE TEKNOLOJİ ÜSSÜ

Tam Kapsamlı Üretim Süreci, Hiçbir Zaman Kesintiye Uğramaz.

Plastik Enjeksiyon Kalıplama

Verimli üretim süreci: Yapıları tutarlı plastik parçaların yüksek hacimli üretimini sağlar. Geri dönüştürülmüş plastik malzeme kullanma imkanı: Nurus’un sürdürülebilirlik çabalarına katkıda bulunur.

PU ve Sıvı Plastikler: Köpük ve Katı Formlar

Malzeme kalitesi üzerinde daha fazla kontrol: Nurus, optimum ürün performansı ve dayanıklılık için malzeme yapılarının tutarlılığını teyit edebilir.

Alüminyum Enjeksiyon Kalıplama

Hızlı üretim döngüleri: Enjeksiyon kalıplama, hızlı ve verimli parça üretimi sağlar. Kalıplanmış metal parça tedarikçilerine bağımlılığı azaltır ve tüm ürün parçalarını kendi bünyemizde üretmemize olanak sağlar.

Metal Toz Boya Kaplama

Sac işleme, metal profil işleme ve birleştirme işlemleri, son teknoloji ürünü CNC punch, lazer kesme ve büküm merkezlerinde veya esnek üretim merkezinde (flexible fabrication center) bilgisayar destekli tasarım (CAD) dosyalarına göre yapılmaktadır.

Robot kaynak hücrelerinde veya punta kaynak makinelerinde kaynaklı birleştirme veya mekanik montajlı yapılan ürünler son kontrolleri yapılarak elektrostatik tozboya veya istenen yüzey kaplama operasyonlarına teslim edilir.

Minimum atık: Islak boyama gibi yöntemlerde ortaya çıkabilen aşırı püskürtme neredeyse ortadan kaldırılır, malzeme tüketimini ve çevresel etkiyi azaltır. Geniş renk ve doku yelpazesi: Daha fazla tasarım esnekliği sağlar.

Tüp ve Sac Lazer Metal İşleme

Üretimde verim arttırma: Manuel süreçlere göre çok daha hızlı kesim süreleri. Sac metali bükmek ve kaynak yapmak yerine, tüp metal profilleri doğrudan işleyebilme kabiliyeti, işlemler sırasında enerji tasarrufu sağlar.

Ahşap Kaplama ve İşleme: Doğal Ahşap

Deneyim ve ustalık: Nurus’un ahşap işleme uzmanlığı, doğal ahşap mobilyalarında en yüksek kalite ve güzelliği sağlar.

Döşeme ve Dikiş

Üretimde esneklik sağlama: Nurus, çeşitli müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için daha geniş bir döşeme kütüphanesi sunabilir.

Kalıp, Kesici Kalıp ve Alet Yapımı

Üretim sürecinde daha fazla kontrol: Nurus’un tasarımlarının verimlilik ve sürdürülebilirlik için üst düzey hale getirilmesini sağlar. Tutarlı ürün kalitesi ve uzun ömürlü mobilyalar sağlar.

Üstün Kalite Sözü,
80+ Uluslararası Aktif Sertifikasyon
Nurus Üstün Kalite Güvencesi

Yönetim sistemleri ve kalite kontrol ekipleriyle Nurus, yerleşke içerisindeki tüm süreçleri ham madde tedariği ve malzeme kimyasına kadar geriye dönük takip edebilir. Tüm malzeme ve süreçlerin israfsız ve verimli şekilde yürütüldüğünden emin olan kalite ekipleri şirketin her yıl yenilenen 80+ ürün ve sistem kalite sertifikasyonuna uygun üretim yapılmasını sağlar. Yerli üretim, sürdürülebilir ve kaliteli Nurus çalışma sandalyelerini uzun yıllar Nurus kalite güvencesi ile rahatlıkla kullanabilirsiniz

İleri Otomasyon ve Robotik Entegrasyonu

45.000 m²’lik üretim tesisimiz, tam otomatik üretim hatlarıyla eşsiz verimlilik ve üretimde hassasiyet sağlar. Bu otomasyon, yüksek kalite standartlarını korurken üretim sürelerini düşürerek tüm süreçleri daha verimli hale getirmemizi sağlar.

Ofis Mobilyaları için Akredite Ar-Ge Merkezi

Genişleyen kurum içi Ar-Ge topluluğumuz, kendilerini çeşitli projelerde inovatif yöntemler entegre etmeye adamıştır. Araştırma ve geliştirme kültürünü teşvik ederek, gelecekteki alışkanlıklarımızı şekillendirmek ve sektörde lider konumumuzu koruyarak gelişmek için sürekli olarak yeni malzemeler ve teknolojiler geliştirir.

İleri Seviye Polimer Araştırma Laboratuvarı

Gelişmiş inovasyon kabiliyeti: Nurus, mobilya yapımı için yeni ve sürdürülebilir malzemeler geliştirebilir, var olan malzemelerin verimliliğini araştırabilir.

Nurus Tracker ® ile Her Adımdan Haberdar Olun

Nurus ileri takip sistemi ile ürünleriniz veya siparişlerinizin üretime girişinden teslimatının son noktasına kadar tüm süreçleri ve malzemeleri hakkında bilgi alabilir, rahatlıkla hangi şamada olduğunu takip edebilirsiniz.

  • Pcon Planlayıcı

    Pcon yazılımı tarafından desteklenen Nurus Planner, tüm Nurus ürünleri için kapsamlı bir 3D veritabanı sunar. Detaylı üretim, lojistik ve fiyatlandırma bilgileri sağlayarak proje geliştirme ve yönetimine yardımcı olur. Ayrıca, mekan tanımlama, ürün yapılandırma, yerleşim planlama, bütçe yönetimi ve 3D görselleştirme araçlarını destekler.

  • Takip Programı

    Nurus Tracker, üretimden teslimata kadar tüm üretim sürecini denetler. Yüklemenin ve proje sahalarına zamanında varışının yanı sıra her adımı denetler. Sistem, üretimi, konteyner yüklemesini ve bağımsız denetimi yöneterek, araç ve konteyner konumlandırmasını hassas bir şekilde sağlar.

  • Teslimat Yöneticisi

    Nurus Comissioner, nihai teslimat aşamasını yönetir, ürünlerin sağlam bir şekilde sahaya ulaştığını ve proje planına göre doğru şekilde konumlandırıldığını sağlar. Araç boşaltma, hasar kontrolü, ürün montajı ve proje eşleştirmeyi yönetir, kabul belgelerinin oluşturulmasıyla sonuçlanır.

  • Bakım ve Ürün Yaşam Döngüsü

    Nurus Maintainer, kurulum sonrası ayrıntılı demirbaş kayıtları oluşturur ve müşteri ile Nurus kodlarını eşleştirir, böylece ürünlere kolay erişim sağlar. Kullanım kılavuzları, sertifikalar, yedek parçalar ve bakım gibi tüm ürün yaşam döngüsünü yöneterek sorunsuz ürün desteği ve yönetimi sağlar.

Çevre için yarattığımız etkinin farkındayız. Sürdürülebilirlik bilinci ile hareket ediyoruz.

Misyonumuz Hakkında Bilgi Alın.