Waves, paylaşımlı alanlar için tasarlanmış olup, her türlü toplantı veya iş birliği ortamına hafif ve ferah bir his katıyor. File sırt desteği ve hafif çerçevesi ile Waves, kullanım kolaylığı sağlar.

WAVES

Sırt ve oturma yüzeyleri tamamen file olan Waves; kullanım boyunca serinlik ve terletmeyen bir deneyim sunar.

Waves oturma yüksekliğinde 12 cm’e varan ayar mesafesi sağlar, güçlü tekerlekleriyle kolay ve güvenle hareket etmenizi sağlar.

Otomatik ağırlık ayarıyla Waves ortak kullanım alanlarında kolayca kullanıcılar arasında yeniden ayar yapmadan otomatik uyum sağlar.

Waves'i hareket halinde görün. Galerimizi ziyaret edin.

Toplantılar için hafif ve ferah konfor.

WAVES

NURUS Sandalye Deneyimi

Size En Yakın Deneyim Merkezini Bulalım

Farkı hissedin. Özel tekliflerden yararlanmak, bir Nurus çalışma sandalyesini denemek ve size en uygun olanı bulmak için deneyim merkezlerimizi ziyaret edin.

Ofisinizi yenilemeyi mi düşünüyorsunuz? Proje Danışmanlığı hizmeti almak için bizi arayın.

WAVES: SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ SEÇİN.

95% Dikey Entegre Üretim

Nurus’un tüm üretim hatlarını içinde barındırdığı 45.000 m2’lik yüksek teknoloji tesisinde üretilen Waves, tüm malzeme tercihleri ve kapalı döngü üretimiyle sürdürülebilir bir ürün.

WAVES: METAL İÇ STRÜKTÜR

Alüminyum Enjeksiyon ve Metal İşleme Hattı

Waves’in metal parçalarının tamamı tesis içerisindeki enjeksiyon ve işleme hatlarında üretilir, artık malzemeler kapalı döngü üretimde yeniden değerlendirilerek hem Scope 3 karbon ayak izimizin hem de israf edilen malzeme oranının azaltılmasını sağlar.

WAVES: FİLE

Dayanıklı File

Waves’in dayanıklı file sırt ve oturağı %92 lokal tedarikçilerden alınan malzemelerle üretiliyor ve uzun süreli kullanımda dayanıklılığını garanti ediyor.

Nurus'un Sürdürülebilirlik Yolculuğunu Dinleyin.

Sayfamızı Ziyaret Edin

İndirilenler

Sertifikalar

2D/ 3D CAD Data

Ürün Broşürleri

Montaj Kılavuzu

Garanti ve Bakım Kılavuzu

Waves Çalışma Sandalyesi / Toplantı odaları ve işbirliği gerektiren her türlü paylaşımlı alanlar için aradığınız o çalışma sandalyesi Waves! Nurus Waves çalışma sandalyesi özel tasarımıyla hem modern hem de klasik ofis tasarımlarına kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor. Vücut yapısına tam destek veren, eğilebilen benzersiz file sırt tasarımına sahip Nurus Waves uzun saatler boyunca konforlu bir oturuş sağlıyor ve çalışma verimliliğinin artmasına da yardımcı oluyor. Waves Çalışma Koltuğu Ailesi / Waves çalışma koltuğunun sahibi olduğu öne ve arkaya eğilebilen sırt desteği sayesinde 9 derece geriye ve 1 derece öne tilt hareketi yapabilirsiniz. Waves ofis koltuğunun bu dinamik ve fonksiyonel tasarımı, ayarlanabilir kolçaklar ve oturma yüksekliği gibi kişiselleştirilebilir özellikler ile birleşerek, sizlere kendi konfor pozisyonunuzu yaratma fırsatı sunuyor. Yüksek kaliteli malzemelerle ve Nurus ayrıcalığıyla üretilen bu ofis sandalyesi, dayanıklı yapısıyla da uzun ömürlü kullanım vadediyor. İşlevsellik, konfor ve şıklığın mükemmel dengesi olan Waves ile ofisinizde konforu, tarzınızı yansıtarak yaşayın.