Sadece bir sandalye değil; aynı zamanda dikkat çeken bir tasarım ürünü. Detaylı dikişleri ve kesintisiz hatlarıyla Sacha, üstün işçilik ile konforu bir araya getirerek profesyonel çalışma ortamlarının vazgeçilmez eşlikçisi.

SACHA

Sacha’nın konforlu döşemesi ve eğim ayarlı mekanizması ile güvenle arkanıza yaslanabilir, özgürce hareket edebilirsiniz.

Her boya uygun ayarlanabilen Sacha, hem oturma yüksekliğinde 12 cm’e varan ayar mesafesi hem de sırt eğimi derecesini özelleştirme imkanı sunar, gün boyu sizi destekler.

Güçlü tekerlekleriyle Sacha hem halı hem de beton ya da parke gibi sert ve pürüzsüz yüzeylerde kontrollü ve güvenli bir şekilde hareket edebilmenizi sağlar.

Sacha'yı hareket halinde görün. Galerimizi ziyaret edin.

Olağanüstü konforla bir araya gelen özel tasarım. Sacha hem konforu hem de işlevselliği önemseyenler için öne çıkan bir tercih.

SACHA

NURUS Sandalye Deneyimi

Size En Yakın Deneyim Merkezini Bulalım

Farkı hissedin. Özel tekliflerden yararlanmak, bir Nurus çalışma sandalyesini denemek ve size en uygun olanı bulmak için deneyim merkezlerimizi ziyaret edin.

Ofisinizi yenilemeyi mi düşünüyorsunuz? Proje Danışmanlığı hizmeti almak için bizi arayın.

SACHA: SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ SEÇİN

95% Dikey Entegre Üretim

Nurus’un tüm üretim hatlarını içinde barındırdığı 45.000 m2’lik yüksek teknoloji tesisinde üretilen Sacha, tüm malzeme tercihleri ve kapalı döngü üretimiyle sürdürülebilir bir ürün.

SACHA: METAL STRÜKTÜR

Alüminyum Enjeksiyon ve Metal İşleme Hattı

Sacha’nın metal parçalarının tamamı tesis içerisindeki enjeksiyon ve işleme hatlarında üretilir, artık malzemeler kapalı döngü üretimde yeniden değerlendirilerek hem Scope 3 karbon ayak izimizin hem de israf edilen malzeme oranının azaltılmasını sağlar.

SACHA: DÖŞEME MALZEMELERİ

Uluslararası Sertifikalı Kumaşlar

Sacha’nın konforlu oturumunun altındaki sünger Nurus tesislerinde hem kalıp hem de döküm işlemlerine girer. Bu sayede kimyasından kalıplanmasına takip edilebilen, yüksek kaliteli süngerler kullanılır. Döşeme kumaşları ise uluslararası sertifikaya sahip, defalarca kullanıldığında bile yıpranmayacak kumaş tipleriyle, ustalıkla dikilir.

Nurus'un Sürdürülebilirlik Yolculuğunu Dinleyin.

Sayfamızı Ziyaret Edin

İndirilenler

Sertifikalar

2D/ 3D CAD Data

Ürün Broşürleri

Montaj Kılavuzu

Garanti ve Bakım Kılavuzu

Sacha Çalışma Sandalyesi / Modern tasarım detaylar ve işlevselliğin buluştuğu Sacha çalışma sandalyesi , çalışma alanlarına konfor ve estetik bir görünüm kazandırıyor. Ergonomik yapısı ile vücudunuza tam uyum sağlayarak uzun çalışma saatlerinde bile sağlıklı bir oturma pozisyonu sunan Nurus Sacha çalışma sandalyesi ile siz de ofisinize şıklık katabilirsiniz. Sacha Çalışma Koltuğu Ailesi / Bir çalışma koltuğundan çok daha fazlasını sunan Sacha ofis koltuğu; her kullanıma özel sırt ayarı, ayarlanabilir oturma yüksekliği, zengin renk seçenekleri gibi kişiselleştirilebilir detaylara sahip. Yüksek kaliteli malzemelerle üretilen Sacha ofis sandalyesini ihtiyaçlarınıza göre şekillendirebilir, her kullanımda yüksek konforu deneyimleyebilirsiniz. Zarif ve minimal tasarım detaylarıyla göz dolduran Sacha konforu estetikle bir araya getirerek, çalışma alanlarını güzelleştiriyor.