Toya, Nurus çalışma sandalyesi ailesinin en çok yönlü oturma çözümüdür ve çalışma alanlarınızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için dokuz farklı varyasyon sunar. İster bir ofisi tamamen donatıyor olun, ister evdeki çalışma alanı için mükemmel sandalyeyi seçiyor olun, Toya her gereksinime uygun seçenekler sunar.

TOYA

Toya 8 derece sırt eğimi desteği ve konforlu oturumuyla çalışma saatlerinde vücudunuzu ve hareketlerinizi destekler.

Güçlü tekerlekleriyle Toya, gün içerisinde yerinizden kalkmadan kolayca hareket etmenizi sağlar. Tekerlek frenleri sayesinde üzerinden kalktığınızda yerinde kalır.

Boy ayarı mekanizması sayesinde Toya yıldız ayaklı çalışma sandalyeleri her kullanıcının boyuna kolayca adapte edilebilir.

Toya'yı hareket halinde görün. Galerimizi ziyaret edin.

Her çalışma alanı ihtiyacı için özelleştirilebilir kapsamlı seçenekler.

TOYA

NURUS Sandalye Deneyimi

Size En Yakın Deneyim Merkezini Bulalım

Farkı hissedin. Özel tekliflerden yararlanmak, bir Nurus çalışma sandalyesini denemek ve size en uygun olanı bulmak için deneyim merkezlerimizi ziyaret edin.

Ofisinizi yenilemeyi mi düşünüyorsunuz? Proje Danışmanlığı hizmeti almak için bizi arayın.

TOYA: SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ SEÇİN.

95% Dikey Entegre Üretim

Nurus’un tüm üretim hatlarını içinde barındırdığı 45.000 m2’lik yüksek teknoloji tesisinde üretilen Toya, tüm malzeme tercihleri ve kapalı döngü üretimiyle sürdürülebilir bir ürün.

TOYA: METAL İÇ STRÜKTÜR

Alüminyum Enjeksiyon ve Metal İşleme Hattı

Toya’nın metal parçalarının tamamı tesis içerisindeki enjeksiyon ve işleme hatlarında üretilir, artık malzemeler kapalı döngü üretimde yeniden değerlendirilerek hem Scope 3 karbon ayak izimizin hem de israf edilen malzeme oranının azaltılmasını sağlar.

TOYA: DÖŞEME MALZEMELERİ

Uluslararası Sertifikalı Kumaşlar

Sacha’nın konforlu oturumunun altındaki sünger Nurus tesislerinde hem kalıp hem de döküm işlemlerine girer. Bu sayede kimyasından kalıplanmasına takip edilebilen, yüksek kaliteli süngerler kullanılır. Döşeme kumaşları ise uluslararası sertifikaya sahip, defalarca kullanıldığında bile yıpranmayacak kumaş tipleriyle, ustalıkla dikilir.

Nurus'un Sürdürülebilirlik Yolculuğunu Dinleyin.

Sayfamızı Ziyaret Edin

İndirilenler

2D/ 3D CAD Data

Ürün Broşürleri

Montaj Kılavuzu

Garanti ve Bakım Kılavuzu

Toya Çalışma Sandalyesi / Her gereksinime uygun seçenekleriyle beklentileri en iyi şekilde karşılamaya aday Nurus Toya çalışma sandalyesi, zarafet ve ergonomiyi bir araya getiriyor. Modern iş dünyasının gerekliliklerine uygun olarak tasarlanan Toya çalışma sandalyesi, konforu üst düzeye taşıyor. Ofis odalarında, toplantı alanlarında veya evdeki çalışma alanlarında gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu çalışma sandalyesi 9 farklı varyasyon sunuyor. Ayarlanabilir oturma yüksekliği, 3 farklı ayak ve 3 farklı sırt seçeneği, 8 derece sırt eğimi desteği gibi detaylarıyla kişiselleştirilebilir çözümler sunan Nurus Toya ofis sandalyesi ile vakit kaybetmeden tanışın! Toya Çalışma Koltuğu Ailesi / Sade ve zarif tasarımıyla minimal ofislere kusursuz bir şekilde uyum sağlayan Toya çalışma koltuğu, uzun saatler boyunca sağlıklı ve rahat bir oturuş imkânı sunuyor. Sırt ayarı, sırt kumaş özelliği, renk gibi seçimlerle konfigüre edebileceğiniz Toya <strong>ofis koltuğu ile hem şık hem de fonksiyonel bir çalışma alanı yaratın, konforun ve verimliliğin tadını çıkarın.