Sanata ve Tiyatroya Nurus’tan Güçlü Destek

2 hafta önce

Sanat, toplumları bir araya getiren ve kültürel zenginliği artıran güçlü bir unsurdur. Nurus olarak, performans sanatları, müzikaller ve tiyatro oyunlarına verdiğimiz destekle, genç sanatçıların ve sanatsal etkinliklerin yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Özellikle çocuklar ve gençler için düzenlenen tiyatro oyunlarına sponsor olarak onların sanatsal yolculuklarına ışık tutuyoruz.

Bu sene, gençlerimiz ve çocuklarımızla yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık! Nurus’un destek verdiği, özgün gençlik müzikali “Dolap,” 12 Matilda’nın da sahne aldığı danslı gösterisiyle harika bir performans sergiledi. Bu gençlerin cesaretine ve yaratıcı düşünce biçimlerine hayran kaldık. Onların sanatsal tutkuları ve enerjileriyle dolu bir akşamda, birlikte olmanın gururunu yaşadık.

Bu özel akşamda, Yönetim Kurulu Başkanımız Güran Gökyay da genç yeteneklerle bir araya geldi. 1976 yapımı, Jodie Foster ve Scott Baio’yu meşhur eden müzikal film Bugsy Malone ile çocukluğuna damga vuran bu unutulmaz eseri, sevgili Dolap oyuncuları, velileri, yönetmeni, koreografı ve müzik yapımcıları ile paylaşarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Böylesine ilham verici bir etkinliğe vesile olan, değerli başkanımız Güran Gökyay’a teşekkürlerimizi sunarız. Nurus olarak sanatın ve sanatçıların yanında olmaya, gençlerin yaratıcı enerjisini desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki, sanatla zenginleşen bir toplum, geleceğe umutla bakar.